perjantai 6. helmikuuta 2015

5.2. Jatkettiin Batemans Bayhin

Aamusta taas ajamaan. Pysähdyttiin rannalle katsomaan, kun pariskunta veti virveleillä aussilohia merestä. Taukokahvit keitettiin levähdyspaikalla ja viimein ajauduttiin Batemans Bayn Big4 Campingille. Saatiin takkuilla aikamme, mutta onnistuttiin nettiin. Laitetaan tähän taas kuvia ja yritetään jossakin vaiheessa laittaa kuvatekstejäkin.






Ja sitten matka jatkui Kiamaan 6.2.

Jatkettiinsitten matkaa kohti Sydneytä. Kun kelit alkoivat lämpenemään, päätettiin liikahtaa vähän lyhempiä etappeja. Rantatiellä kierrellen katsastettiin matkalla seven mies beach ym ja saavuttiin nättiin pikkukaupunkiin nimeltä Kiama. Leirialueelle otettiin heti kaksi yötä. Riitta ja Liisa tekivät heti rantakävelyn sillä välin kun miehet taistelivat netit toimimaan.
Illalliseksi kanaa ja makaronia savustettua kalaa, home made seafood salaattiainekset oli tarjolla. Sitä sai ostaa kaupasta.
Ruokailun jälkeen Arska jäi autolle, mutta muut käpertyvät vielä kaupungille ja poikettiin aussipubissa iltaolusilla. Siellä oli kova meininki ja jopa elävää musiikkia.