maanantai 19. maaliskuuta 2018

20.3. Port Denison

Eilen illalla 19.3. käytiin syömässä kylän ravintolassa. Meriruokaa. Ennen sitä käytiin kokeilemassa virveliä, mutta tuli vain yksi rapu. Jatketaan jossakin paremmassa paikassa. Illalla syötiin vielä jäätel
Onkimassa sitä rapua

Auringon laskiessa ravintolaan

Tässä täämä ihan pieni annos squidia, kalaa ja prawnseja with mushed potatoes etc
öä ja tuoreita mansikoita ja katseltiin booxtv suomiohjelmia.
Yö oli pitkästä aikaa lämmin ja aamu aurinkoinen. Katseltiin uutisia aamutelevisioosta. New South Walesissa on pahoja maastopaloja eli siellä missä oltiin vuosi sitten ja pohjoisessa, mihin ollaan menossa, on hurrikaani ja täällä on luvattu hirmuisia helteitä eli 40 astetta. Täytyy tehdä kävelylenkit aikaisin aamulla. Aamiaisen jälkeen lähdetään lenkille. Pyykitkin on pesty ja huominen ajelureitti on suurin piirtein kunnossa. Jopa GPS saatiin toimimaan. Tänään grillataan possun sisäfilettä ja valmistaudutaan huomenna siirtymään Geraldtoniin eli Geroon, kuten paikalliset sitä kutsuvat. Se on suurin kaupunki Perthin ja Darwinin välillä.
20.3. Aamupalan jälkeen lenkille. Käveltiin hirveässä helteessä Dongkaraan ja takaisin ja oltiin aivan uuvuksissa. Lämpöä oli noin 38 astetta eikä matkalla varjon varjoa. Ilta menikin sitten lepäilless.. Otettiin kuitenkin joitakin kuvia, kun vielä jaksoi pitää kännykkää kädessä.




Karvamadot vaelluksella jonossa kuin köyhän talon porsaat

Irwin river

jokimaisemaa

Yksi Dongkaran kirkoista

Rankalla reissulla

maisemaa kävelyreitillä.