maanantai 17. huhtikuuta 2017

Caloundra 17.4., 18.4. ja 19.4. aamulla matka jatkuu

Sandran iloiset pojat
Juttutuokio ennen illallista
Joka paikassa on ilmaisia grillipaikkoja ja kaikki niin hirveän siistiä
Kartta aamun kävelystä 10.000 askelta



Käytiin majoittumisen jälkeen vähän lähikävelyllä rantabulevardilla. Paikka muistuttaa rivieraa. Sitten neljän aikaan oltiin portilla vastassa, kun Sandra saapui miehensä Frankin ja kahden poikansa kanssa. Pojat olivat vähän kuin Henkankin pojat ja mies tosi kiva. Sandra ei ollut muuttunut miksikään, oli ihan kuin oltais tavattu viime viikolla..... Pojat kävivät altaalla ja me puhuttiin ja puhuttiin kaikesta mitä 22 vuoden aikana oli ehtinyt tapahtua. Sitten käveltiin porukalla syömään italialaiseen ravintolaan. Oli kumma dejavu tunne syödä italialaista yhdessä Sandran kanssa.

Sovittiin sitten, että tulevat käymään Thaimaassa tai sitten tavataan ensi vuonna Uudessa Seelannissa, mihin he ovat asettuneet asumaan lähelle Wellingtonia.

Seuraavana aamuna 18.4. on ohjelmassa kävelyä rantaa seuraavia kävelyreittejä. Säätiedotukset lupaavat sadetta ja suunitelmiin tuli muutos. Huomenna varmaan mennään Australia Zoon kautta sisämaahan Kilkivan bush campiin, koska sisämaahan ei ole tulossa sadetta ja se on puskacämpinki, jossa voi poltella nuotiota ja pääsee luontoon. On noita rantahiekkoja nähty toistaiseksi tarpeeksi. Sieltä voidaan mahdollisesti mennä rantaan Hervey Bayhin ja sieltä päiväksi Frasier Islandiin. Riippuu keleistä.

Lisään tähän taas kuvia, kunhan palataan kävelyiltä. Käveltiin hiljaisemmalle puolelle rantoja pitkin ja saatiin 10.000 askelta täyteen. Sitten lepoa ja kohta lähdetään keräämään toiset 10.000 askelta toisesta suunnasta.

Laitettiin varaus meilinä Kilkavan bush campingiin ja odotellaan vahvistusta. Siellä ei ole netiyhteyttä eikä puhelinkaan toimi eli oikea bushcamp.