sunnuntai 30. huhtikuuta 2023

26.4. Caloundra ja sitten Brisbaneen, jossa city, Southbank ja Mt Tamborine

 26.4.aamukävely rantaraitilla, sitten haettiin takeaway kahvit ja illalla mentiin syömään Tidesiin. Herkullinen seefood tower, jossa oystereita, hummeria, simpukoita, Barramundia ja jättikatkarapuja, lisänä ranskiksia ja salaattia.







27.4. vähän yli sata kilometria Brisbaneen, jossa mentiin Gateway Resortiin. Sieltä ajettiin 8 milesin asemalle ja jätettiin auto sinne ja jatkettiin bussilla cityyn. Brisbane on kahden ja puolen mijoonan asukkaan suurkaupunki, kolmanneksi suurin Sydneyn ja Melbournen jälkeen, joten autolla ei ole asiaa keskustaan. Oli hienoa taas kävellä cityssä ja South Bankissa.









Illalla syötiin vaunulla lasagnea. 28.4. Pekka alkoi pesänrakennuspuuhiinsa. Saatiin etuteltta valmiiksi, kun ollaan kahdeksan yötä paikallamme. Ajettiin taas 8 milesin kautta cityyn. Siellä ostoksilla, ostettiin Pekalle tuulitakki ja Riitta sai uudet kengät. Käytiin museossa ja Pekka vietiin pakolla parturiin. Hommattiin liput Revetiko konserttiin, joka on 3.5.







29.4. Vuoristopäivä. Ajettiin Mount Tamborineen ja siellä Sky Walk. Tavattiin kiva Australiankreikkalaisperhe. Sitten suoraan taiteilijalta ostettiin ihana hiiri ja sieni aiheinen taulu, jonka sieni loistaa pimeässä, ihan kuin luonnossakin. Illalla syötiin lammasta kotona.