keskiviikko 19. helmikuuta 2020

Brightista Wagga Waggaan, Kosciuszko National Parkiin ja sitten Coomaan, johon tultiin 19.2.

Wagga Waggassa tehtiin pitkä kävely kaupungille ja sitten syötiin lammasta vaunulla. Wagga Waggasta lähdettiin Great Alpine Waytä pitkin kohti Mount Kosciuszkoa. Huomattiin vasta Khancobanissa, että kyseinen alppien yli menevä maantie oli suljettu maastopalojen ja niiden aiheuttamien puiden kaatuilun ja maanvyörymien takia. Pysähdyttiin tiemaksupaikalle kyselemään ja sieltä kuultiin, että tie oli juuri avattu uudelleen, joten oltiin sitten ekat vaunuilijat koko tiellä. Kehottivat ajamaan varovasti, koska tie ei ole vielä turvallinen.






Ajettiin Tom Grogginin leirialueelle, jossa oli hieno paikka joen rannalla eikä meidän ja kenguruiden lisäksi ketään muuta koko isolla alueella. Sitten tuli hirveä myrsky, tuuli ja rakeita taivaan täydeltä. Myrsky kaatoi puun vessarakennuksen oven eteen, ettei sinne enää päässyt. Käytiin joessa uimassa ja alueen kengurut olivat niin uteliaita, että meinasivat tulla vaunuun sisälle.

Aamulla tehtiin vielä pieni kävely puistossa ja lähdettiin ajamaan kohti Coomaa. Matkalla pysähdyttiin ostoksille ja lounastamaan Jindabynessä. Coomassa majoituttiin samalle leirialueelle, jossa ollaan ennenkin oltu. Osteltiin hatut, Pekalle uusi ongenvapa ja ruokaa jääkaappiin ym. Käveltiin kumpanakin päivänä kaupungille ja vielä pitkä Lambie town walk. Illalla laitetaan ruoaksi lihapullia ja pakataan kamppeet aamun lähtöä varten.