lauantai 15. huhtikuuta 2023

8.4. ja matka jatkuu

 8.4. aamulla pestiin pyykit, käytiin infossa ha kaupoilla. Ostettiin Riitalle uusi kuntoiluranneke. Käytiin Marsupial Parkissa kävelyllä. Vaunulla sitten lammasta, parsaa ja maissia.










9.4. naatittiin suklaapuput aussitapaan. Illalla kuunneltiin Bachin Matteus passio ja syötiin, kuinka ollakaan lammasta









10.4. pitkä kävely. Sen päälle Mc Donaldsissa  Big Mac meals ja illallinen sai jäädä väliin. Kävelyllä nautittiin herkkukahvit ja lämmiteltiin takkatulen äärellä.


Tiedoston IMG_8624.jpg lataus epäonnistui.

11.4. viimeinen päivä Tamworthissa, kävely kaupungille, piirasta ja kahvit ja illalla syötiin vaunulla snapperia ja valmistauduttiin lähtöön kohti Port Macquarieta.







12.4. ajettiin TAmworthista serpentiinitietä vuorten yli rannikolle ja Port Macquarien rantakaupunkiin. Leirialue, joka oli meille vanhastaan tuttu, oli tällä kertaa niitaten täynnä väkeä, kun on koulujen lomaviikko. Ajomatkalla pysähdyttiin kahville museokuppilaan takkatulen ääreen. Perillä tehtiin tietyusti kävely ja poikettiin drinkille rantabaariin. Illalliseksi kanaa ja juuresmuusia.














13.4. käveltiin kaupungilla ja rannassa, 20.000 askelta tuli täyteen ihan huomaamatta aamukävelyllä. Ostettiin kasa sukkia ja bakerystä tuoretta leipää ym. Illalla tehtiin texmex ruokaa.


Tiedoston IMG_8661.jpg lataus epäonnistui.








14.4. aamulla leirialueen kuppilassa aamukahvit ja matkaan kohti Ilukaa. 280 kilometriä moottoritietä meni helposti ja nopeasti tasaista 100 km tuntivauhtia, ei mäkiä hidastamassa. Saavuttiin Clarence caravan parkiin, jossa isäntä otti vastaan tervehtien sydämellisesti. Paikka on nimittäin sama, jossa aikanaan oltiin kuukausi juuttuneena covidin vuoksi. Tehtiin kävely World heritage rain forestin läpi Bluff beachille ja illalla mentiin rantahotellin pubiin, joka olikin viime käynnin jälkeen purettu ja paikan viereen oli tehty tilapäinen pubi, jossa syötiin Barramundi fileet.





Tiedoston IMG_8675.jpg lataus epäonnistui.

Tiedoston IMG_8672.jpg lataus epäonnistui.

Tiedoston IMG_8674.jpg lataus epäonnistui.

Tiedoston IMG_8673.jpg lataus epäonnistui.