maanantai 27. maaliskuuta 2017

Ensimmäinen etappi, Sydney 27. ja 28.3.

Lento meni mukavasti, nukuttiin melkein koko matka. Aamulla sitten Sydneyssä ja kentällä kaikki mwni nopeasti rutiinilla. Sitten taksiin ja autoa hakemaan. Varusteltiin auto ja pantiin kamat paikoilleen ja sitten yritettiin mennä yhteen ostospaikkaan, kun opastivat sieltä vuokraamosta, mutta ei löydetty parkkipaikkaa ja jatkettiin Macguarie Centeriin, johon oltiin jo suunniteltu etukäteen.Ostettiin ruokatarvikkeita ja vaihdettiin valuuttaa. Sitten majoituttiin Lane Cove tourist river parkiin. Illalliseksi syötiin tortilloja kana ja vihannestäytteellä, kun täällä on niin herkullisia avikadoja. Jääkaappiin saatiin lammaskyljyksiä ja kaappiin keltaisia sweet potatoja. Yö nukuttiin ja sitten aamusta 12 kilometrin kävely jokirannoilla. Matkalla nähtiin Kookaburra lintuja, värikkäitä papukaijoja, puista hyppiviä liskoja ja kakaduja. Sitten kerätään voimia oopperaan lähtöä varten. Kuvissa näkyy osa nähdyistä eläimistä ja Riitan sävy sävyyn oleva jalkine....Ja Pekka luonnon muovaamassa sadekatoksessa....

Meidän tämänkertainen automme on ihan uusi ja tosi tilava. Alkuun piti käyttää ilmastointia, kun oli niin kuumat kelit, mutta sitten toi syklooni muutti kelit tosi kylmälsi ja yöllä on tarvinnut lmmityst.

Puskakävelyssä tuli kilometrejä ja askeliakin noin 20.000 steps.
Illalla mentiin junalla Oopperatalolle, siellä syötiin lammasta, joka oli tehty lampaan potkasta ja keitetty useitat unteja.

Itse tehdyt tirtillat oli parempia....Opperan Carmen oli upea ilotulituksineen Esityksen jälkeen mentiin taksilla kotiin ja nukkumaan päästiin puolen yön maissa. Ooppera esitettiin varsinaista oopperataloa vastapäätä olevassa ulkoilmateatterissa. Koska ilma oli hieno, oli ilta ihana. Paikalle mentiin venetaksilla lahden yli.