perjantai 27. huhtikuuta 2018

28.4. Darwin NT, Thai songkran festival, siirtyminen sky city hotelliin, 1.5. Mayday, labour day

Ollaan vielä hetki täällä hienossa Darwinin kaupungissa. Eilen illalla mentiin Darwin Harbour sunset cruiselle. Laivalla kierreltiin Darwin Harbouria, joka itse asiassa on niin suuri vesiallas, että hädin tuskin toinen ranta erottuu. Tässä muutama kuva laivareissulta.



Syötiin illallinen laivalla ja siellä juteltiin pitkään irlantilaisen pariskunnan kanssa. Kaupunkiin menomatkalla taas kerrottiin kaupungin nähtävyyksistä viereemme tulleelle hollantilaisperheelle, kun lähtivät kaupunkiin samalla bussilla.28.4. aamulenkki ja sitten iltapäivällä kaupunkiin. Siellä katseltiin hetki Thaimaalaista  Songkran juhlaa ja sitten mentiin syömään fantastisen hyvät pizzat Waterfrontin pizzaravintolaan. 29.4. taas aamulenkki ja sitten mennään Casuarinaan ostoskeskukseen ja sitten onkin jäljellä auton siivous ja loppupakkaukset ja aamulla stten luovutaan tästä kodistamme ja siirrytään hotellielämään.




Auton luovutus meni nopeasti, no problems. Sitten taksilla hotelliin. Siellä pelattiin muutama tunti kasinolla. Aloitettiin 50 dollarilla ja lopussa meillä oli cash kuponkeja 48 dollarin edestä eli turhaa touhua, kun ei saatu enempää kulumaan. Täytyy mennä tänään uudelleen. Aamulla lenkillä ja sen jälkeen ihana terveellinen aamiainen.






No ennen muuttoa oltiin waterfrontissa katsomassa paikallista songkran juhlaa. Siellä oli thai tanssi ja musiikkisesityksiä. Olipa monella paikallisella songkran paitojakin päällä yms. Sen päälle pizzat ja sitten pakkaamaan ja puunaamaan autoa.




   




Hotellimme on tosi upea. Iso uima allas, josta merinäköala. Toinen Lagoon allas, jossa hiekkaranta ja saari, pituutta taitaa olla sata metriä.....Kuntosali, monta ravintolaa ja baaria ja mikä parasta , huoneella oma ulkoterassi, josta pääsee suoraan kävelyreitille rantaan.

Tähän lienee hyvä lopettaa tämänkertainen blogimme. Hieno reissu taas. Paljon on nähty ja koettu, krokotiileja, haita, maastopaloja, cyclonin jälkiä, meriristeilyitä, wallabeja, aboriginaaleja, kuumaa autiomaata, hirveää hellettä......kokemuksia ja uutta nähtävää. Toivottavasti näistä kuvista on nähtävissä jonkinlainen yhteenveto näkemästämme ja kokemastamme. Kiitos kaikille, jotka ovat meitä seuranneet reissullamme.