keskiviikko 6. maaliskuuta 2019

Puuttuvia kuvia matkalta 7.3. saakka


Viinitilalla maistelemassa, mitää ostettaisiin

Yksitotista tienvartta

Leirialueen nimi

ja autopaikka

kokki kolmonen, saisiko olla lammasta...

alueen kotieläimiä



pitihän nitä ruokkiakin

Jouduttiin odottamaan junan vuoksi. Oli muutama sata vaunua jonossa

Droedaareja on muuten Australiassa noin 200.000 eli enemmän kuin missään muualla

Tämä välimatka on sama kuin Lontoosta Moskovaan, mutta yksitoikkoisempi




Tässä ylitettiin valtakunnanraja


Pieni matka oltiin poissa puskista ja nähtiin merta

Drive carefully

Leiripaikan nimi


Inspection

Ceduna oli ensimmäinen kaupunki pitkiin aikoihin


Tässä odotellaan, kun rekka oli  kaatunut tielle




Port Augustassa mentiin Discoveryalueelle, jossa ensuite paikka. Käveltiin kaupungille ja käytiin hotellin ruokasalissa syömässä myöhäislounas tai varhaispäivällinen.


Ensuite Port Augustassa

1.3. Lets Go Perthistä Fremantleen ja etelään ja sitten itään, kilometrejä toisensa perään.

1.3. Haettiin automme vuokraamosta. Oltiin edellisenä päivänä syöty lounasta irkkupubissa ja illallinen rannassa. Nyt mentiin heti täydentämään ruokavarastot ja tuttuun Fremantle Villageen päästyämme paistoimme kunnon sisäfilepihvit. Käytiin vielä kävelemässä beachilla.




2.3. aamulla lähdettiin ajamaan klo 8.00 kohti etelää, poikettiin vielä kaupoissa ja ajeltiin koko päivä kauniissa maisemissa. Jättiläispuumetsissä etsittiin leirialuetta ja suunniteltiin jo parkkeeraamista metsään, mutta löytyi sitten tilaa Top tree walkin vierestä ja kuudelta illalla majoituttiin yöksi. Matkalla syötiin parkkipaikalla lounaaksi kana ja salaattia. Matkalla ostettiin suoraan maatilalta tuoreita hedelmiä. Alue, jolla kuljettiin, oli täynnä hedelmäfarmeja ja viinitiloja. Lounasta laitettiin parkkipaikalla ja Pekka pyydettiin avuksi, kun yksi paikallinen maajussi tankkasi autoaan. Iltasuihkut ja nukkumaan.



3.3. Aamulla ajeltiin etsimään kävelypaikkaa. Kiipeiltiin yhden leirialueen ympäristössä ja ihailtiin maisemia. Denmarkissa poikettiin kahvilaan kaupungilla ja sen jälkeen käytiin viinitilalla ja ostettiin muutama pullo viiniä varastoon. Sitten suoraa yksitoikkoista tietä satoja kilometrejä. Viideltä iltapäivällä stoppi Ravenstorpen Campingillä ja paistettiin ihanat lampaankyljykset uudella grillillä. Iltaisin katsellaan aina pätkä elokuvia. Eka oli hyvä Bob Dylanin leffa.




4.3. Viideltä aamulla myslit ja kahvit ja baanalle. Ensin tarkastettiin alueella olevat elukat, alpakat, kanat, pässi ja lampaat....Paikan papukaijat ovat nyt vaaleanpunaisia.Seitsemältä sitten startti. Kauhuksemme huomasimme, että Melbourneen on vielä yli 3000 km, ollaan ajettu jo ainakin 1500 km joten jossakin kohtaa on tullut laskuvirhe....Norsemanissa oltiin klo 13 ja parkissa lonasta, lihapullia, kanaa ja salaattia, enää 2700 km ...Puli kuuden aikaan matkaa jäljellä enää 2356 km ja nyt vihdoin nähtiin ekat elävät kengurut. Klo 18.30 pysähdys Caigunan roadhousessa, pieni iltapala, suihku ja unten maille.



5.3. Klo 5 aamiainen ja kuudelta ajoon. Satoja kilometrejä asumattomien puskatasankojen halki. Matkalla oli muuten paikallinen Eerolan suora, 145 km viivasuoraa tietä, on kuulemma Australian pisin suora. Kelloa siirrettiin kolme tuntia eteenpäin. Pysähdys Nundroon roadhousessa. Oltiin ainoat, mutta yöllä tuli pari telttaa ja pari asiakasta motelliin. Paistettiin illalliseksi viimeiset lihat eli rumpsteakit ja nyt olisi ihan pakko löytää kauppa, kun varastot on tyhjänä. Matkalla ei ole ollut yhtä ainoaa ruokakauppaa.



6.3.Aamusta ajoa samanlaista tasankoa. Matkalla oli rekka kaatunut tielle ja jouduttiin kierotielle. Saavuttiin sitten tarkastuspisteelle ja menetimme muutaman tomaatin, avokadon, salaatinlopun. Jatkettiin matkaa Kimbaan ja roadhousen campingille yöksi. Mieidän lisäksi oli toinenkin asiakas. Grillattiin kanaa ja syötiin jäätelöä ja harjoiteltiin pyörällä ajamista.





7.3. Aamiainen ja suihku ja sitten ajetiin ihmisten ilmoille Port Augustaan ja siellä vihdoin Discoveryalueelle josta otettiin Ensuite paikka ja pestiin ekat pyykit. Vihdoinkin saatiin Pekan kone nettiin, joten päästiin päivittämään reissuamme.
Perthin rantaravintolan vieressä

Perthin illallinen. MAHTAVA LAMMAS

Tämä on koti seuraavat kuukaudet

Koti ulkoa


Fremantlen rantakävely

Riitta Fremantlen rannassa

Kaunistusta kotiin Woolworthista

Normiaamiainen

Täällä kaupoissa on lapsille ilmaisia hedelmiä tarjolla



Kylänraitti matkan varrella


Outlook isojen puiden metsässä





Papukaija

Roadhouse camping




Löytyihän se patikointipaikkakin