sunnuntai 5. huhtikuuta 2020

Ilukassa 4.-6.4.

4.4. Graftonissa hakemassa nettiaikaa Telstralta, kun oli sadep'iv'. Illaksi kirkastui ja p''stiin taas k'velem''nkin  Eläimistöä on ollut melkoisesti. Kookaburrat yleensä toimivat herätyskelloina, on ollut kenguruita, delfiinejä, pelikaaneja, isoja liskoja ym




Rannalla kävellessä tosiaan huomattiin ensin, että kalaparvet hyppivät, ajateltiin ensin, että joku isompi kala hätyyttää niitä, mutta sitten delfiiniemo poikasensa kanssa piti meille esitystään.








6.4.Käveltiin 6 km autiorannalle ja  takaisin, isoja liskoja, haettiin IGAsta ruokaa ja floristila kukkia ja varavaanikaupasta hyttyslaitteeseen kaasua. Sitten ajettiin Bluff rannalle, jossa Riitaa melkein ui, mutta tuuli oli aika viielä, joten säästettiin uinnit toiseen kertaan






Queenslandista New South Walesiin, 31.3. Montosta Ilukaan

Lähdettiin sitten ajamaan aamusta kohti uutta osoitetta. Koko päivä ajettiin, lähes 700 kilometriä ja matkalla syötiin salaattia, kahvia, sämpylää take awayna...Illalla saavuttiin New Italyn levähdyspaikalle, jossa yövyttiin. 1.4. aamulla jatkettiin noin 40 kilometriä Ilukaan, jossa Clarence Headin Kui Parkiin. Siellä kertoivat, että poliisi oli ilmoittanut, etteivät saa ottaa uusia asukkaita, mutta meidän kohdalla poikkeus, kun oltiin buukattu itsemme jo aikaisemmin sisään. Meidän pitää kuitenkin pysyä alueella emmekä saa poistua. Olemme siis self isolated.  Maksettiin kaksi viikkoa, rakennettiin ensin näkösuojat, mutta sitten rakennettiin eka kertaa etuteltta ja nyt mellä on kaksio entisen yksiön tilalla. Paikka on hienolla alueella. 20 metrin päässä vaunusta alkaa sademetsäpolku, joka johtaa pitkälle beachille. Ollaan kävelty kylälle, metsiin, rannoille ja ollaan ajeltu mm Graftoniin hakemaan aikaa nettiin Telstralta, ollaan käyty Macleanissa ostamassa uusi telkkariantenni vaunuun. Aletaan kotiutumaan uuteen asuinpaikkaan, jopa haettiin kukkia ja ruukut vaunulle.


2,3,4 päivä. Ajettiin Macleaniin ruokaostoksille, lounaaksi perunamuusijauhelihapiirasta, kävelyä rannoilla ja sademetsässä., illaksi possua ja makaroonisalaattia, seuraavana ppäivänä uusi sademetsäkävely ja beachikävely.