perjantai 17. maaliskuuta 2017

Uusi reissu 2017 Sydneystä Cairnsiin, suunnitelmat

Nyt on varattuna lennot Qantasilla Bangkokista Sydneyyn ja Cairnsista takaisin Bangkokiin. Sydneystä on vuokrattu iso matkailuauto kuudeksi viikoksi ja Lane Cave Parkista leiripaikka pariksi yöksi. Se on Sydneyn keskustaa lähinnä oleva campground, joka on meille ennestään tuttu. Helppo mennä julkisilla keskustaan. Ennen sinne menoa on ostoskeskus Macquerie centerissä ja saadaan kaapit täyteen evästä. Sydneyssä on varattu liput oopperaan. Siellä menee Carmen ulkonäyttämöllä.
Sydneystä on tarkoitus mennä Blue Mountainiin, Hunter Valleyyn ja sitten kohti pohjoista. Matkalla Brisbaneen on katsottu montakin eri vaihtoehtoa majoitukseen, paikkoja Coffs Harbour, Port Macquerie, Lamington nature park, ja sitten on varattu huhtikuun puoliväliin muutama yö Brisbanesta.
Sieltä on tarkoitus sitten jatkaa matkaa kohti pohjoista. Sandra ilmoitti olevansa perheensä kanssa pari viikkoa Brisbanessa, joten varmaan saadaan järjestymään tapaaminen.
Brisbanen jälkeenkin on kansallispuistoja ja pikkukaupunkeja ja rantoja tutustuttavaksi. Suuri Valliriuttakin on tarkoitus tutkia matkalla ja sitten on tehty loppumatkalle varaus Cairnsista muutamaksi yöksi.
Reitti ja majapaikat tarkentuvat sitä mukaa, kun matka etenee. Kaikki riippuu keleistä ja mikä kulloinkin sattuu kiinnostamaan. Joka tapauksessa tarkoitus on keskittyä patikoimiseen.
Tällä kertaa on mukana läppäri, Ipad ja kaksi älypuhelinkameraa, joten ehkä blogi ja kuvat onnistuvat, vaikkei nettiyhteyttä aina olisikaan. Tervetuloa seuraamaan matkaamme ja kommentoimaan kaikesta mahdollisesta, jos ei muuta niin terveisetkin ovat tervetulleita.

We have already booked flights from BKK to Sydney and from Cairns to BKK, we have rented a big campervan and we also have booked some nights in Lane Cave park Sydney, some nights in Brisbane in the middle of April and some nights in Cairns in the end of our trip. We have many plans but everything depends on how is the weather, what we want to see, but first of all, we want to hike in the bushes and see the nature and animals.
Welcome to follow our travelling and please send some feedback, even when you dont have anything to say, its just good to see you are following us.
We try to keep on writing every day and take lot of fotos, but we know that there are lot of places where they dont have any internet, but we will do our best.