torstai 6. huhtikuuta 2017

Wooli 5.-11.4

Rannalla ennen myrskyä
Meidän kävelymatkasta nelisen kilometriä mentiin myrskyävää rantaa kaatosateessa
Tämä Wooli on kiva ihan pieni kylä, jossa on tasan yksi pieni kauppa ja huoltoasema, yksi hotelli, kolme leirialuetta ja hotellin yhteydessä pub ja kylällä yksi kahvila, kalakauppa ja lihakauppa.
Paras on Big4 leirialue, jossa meillä siis on ensuite paikka ja paikka on palmujen ja muiden kasvien ympäröimä.
Eka päivänä käveltiin kylälle, toisena päivänä tehtiin parinkymmenen kilsan lenkki ja kun palattiin kauheessa kaatosateessa ja myrskyssä takaisin kesti kauan, ennenkuin palasi tunto sormenpäihin ja varpaisiin. Poluilla oli sen Debbien jäljiltä vettä paikoin melkein polviin saakka ja sitten vielä se myrsky....Rankka reissu.
Väsyneenä, mutta onnellisena takaisin vaunulle
Auton ruokapöydän ikkunasta luontonäkymä.
Kolmantena päivänä käveltiin vaan niemen nokkaan ja takaisin, mutta tulee siitäkin askeleita melkein parikymmentätuhatta. Pekan askelmittari sai vettä niin paljon, että on ainakin toistaiseksi pois pelistä.

Kävelymatkalla lounastettiin paikkakunnan ainoassa kahvilassa. Illalla käytiin pubissa nettiyhteyden vuoksi ja vaunulla grillattiin kanaa ja katseltiin elokuvaa. Onneksi latasin joitakin suomalaisella tekstillä booxtv sta, niin voidaan katsella ilman nettiyhteyttäkin. Kovalevyllä on parikymmentä elokuvaa.


Tässä se pallokala, eiks oo iso, noi sormet on tossa mukana mittakaavan vuoksi
Vanhojen herrojen petankin ja keilaamisen välimuoto
Kalaa nousee


8.4. lähdettiin aamiaisen jälkeen ostoksille Graftoniin ja Pekalle ostettiin uusi askelmittari. Matkalla bongattiin kenguruita ja lisää nähtiin, kun tehtiin kotiutumisen jälkeen patikkareissu Woolin keskustaan. Riitta rohkeni altaalle uimaan, mutta valitti, että vesi oli hirveän kylmää. Pekka rakenteli uistinvehkeet valmiiksi ja huoltoasemalta ostettiin tweed bites eli katkarapusyöttejä.
Oltiin sitten leirialueen joenrannassa ongella ja Pekka sai kaksi kalaa, eka oli jonkin sortin ahven ja toinen oli jonkinlainen pallokala, joka valitti ääneen, kun otin sen koukusta irti. Mlemmat päästettiin kasvamaan.
Ekat koukut ongessa oli liian pieniä, mutta kun vaihdoin isompiin, alkoi kalaa tulla.




Illalliseksi paistettiin Barramudi fileitä. Sen kanssa tartarkastiketta ja salaattia.




Tässä joitakin perhosentoukkia tien ylityksessä. Yksi edellä ja toiset tappituntumassa perässä


8.4. Vuokrattiin fillarit ja ajettiin Woolin läpi kohtaan, jossa joki laskee mereen ja jatkettiin kalastamista ilman saalista. Auton uunissa paistettiin lihapullia valmiiksi ja lähdettiin nettibaariin.