maanantai 10. huhtikuuta 2017

11.4. Woolista Byron Bay hin ja Byronissa 12 ja 13.4.

Kävelyn jälkeen autolla
Aamulla lähdettiin ajamaan kohti Byron Baytä. Se Wooli muuten lausutaan aussiksi wulai...Näitten paikannimien ääntäminen on vaikeeta. Ollaan menossa Cairnsiin, joka täkäläisittäin lausutaan kääns. No ajettiin tourist roadia eli vähän kauniimpia maisemia katsellen ja saavuttiin sitten Big4 alueelle Byron Bay holiday parkiin. Sieltä käveltiin kylälle ja takaisin noin 6 kilsaa yhteensä. Townissa poikettiin balkony ravintolassa, jossa raikui reggea musiikki ja syötiin siellä lounaaksi tapas annokset erilaista rapua.
Byron Bay on täynnä nuoria surffarituristeja ja tosi vilkas kylä, vaikka täällä on vain 5000 asukasta, mutta turisteja taitaa olla ainakin saman verran.
Byron Bayn pääranta
Rapulounas terassilla
Leirialueen pitkänokat
Terassilevähdys
Täällä on netti oalla autolla, vaikkakin hidas ja rajitettu 300 megaan. Riittää kuitenkin sähköposteihin ja blogin päivitykseen. Tähän muutama kuva paikasta.

Päivällä kierrettiin parin kilsan päässä olevat kaupat, poikettiin kahvilassa ja käveltiin rannan kautta kotiin, matkaa tuli viitisen kilometriä. Sitten illemmalla mentiin vielä rantakävelylle. Pikkuhiljaa alkaa alue täyttymään, kun alkaa pääsiäisloma. Naapuriin tuli nuori pariskunta. Kaverin kanssa jutusteltiin hetki. Oli sveitsiläinen ja tyttöystävä oli alunperin portugalilainen. Selvittiin englannilla, vaikka kaverin kielitaito rajoittui lähes kokonaan  ranskaan, saksaan ja italiaan. Ei tarvinnut kuitenkaan aloittaa saksankielen palautusopettelua.

Kookaburra leirialueella juuri ennenkuin lähti karkuun
Yöllä tuli kovia sadekuuroja ja eilen nettikin oli poikki. Tälle päivälle selvitettiin jo miten päästään bussilla kaupunkiin ja siellä kävellään kuuluisalle lighthousille. Koitetaan tässä aamukahvin aikana saada muutama kuva lisää höysteeksi Tässä on sitten kuvia patikoinnista.