torstai 30. maaliskuuta 2017

Seuraava etappi Katoomba in Blue Mountain Nature Park

Sydneyssä yritettiin tehdä varausta Katoomban leirialueelta, joka on kuuluisan Tree sistersin lähellä, mutta nettivaraus tökki. Lähetettiin sitten sinne mail, mutta ei ehditty saada vastausta. Portilla oli kyltti, että No Vacancy, No powered sites. Riitta meni kyselemään ja kysyivät nimeä, käännyttivät muita pois ja sanoivat Riitalle, että teille on varattu ensuite site number 4 welcome....Meillä siis oma suihku ja vessa.
Eka päivänä 29.3. käveltiin pikkukaupungin keskustaan, käytiin piparkakkukahvilassa, syötiin couseja, muffinseja ja juotiin suklaiset mocha kaffeet.
Illalla laitettiin naudanlihapihvit kermaisella sienikastikkeella ja aikaisin nukkumaan.

Aamulla 30.3. aamiaisen jälkeen tehtiin parin yön varaus Big4 paikkaan Hunter Valleyssä ja kovassa sateessa mentiin päiväunille ja sateen lakattua käveltiin rotkon pohjalle ja sitten kiivettiin ylös asemalle, josta lähtee juna alas, kaapelivaunu toiseen suuntaan alas ja iso skywalk häkkyrä valtavan syvän rotkon yli toiselle puolelle. Ensin kokeiltiin sitä yläilmoissa kulkevaa vehjettä ja sitten mentiin junalla pystysuoraa rinnettä alas. Siellä kävely hienosti rakennettua polkua pitkin ja sitten kaapelivaunulla ylös. Kävelyn aikana ei satanut, mutta sitten, kun käveltiin asemalta takaisin leirille, tuli vettä kaatamalla.

Illalla käytiin netissä ja katseltiin Shakespier elokuvaa puoleen väliin ja sitten kuukauhdettiin petiin. Paljon on kuvia kertynyt, mutta saa nähdä, koska saadaan lisätyksi tähän, kun nettiyhteydet ovat hitaita. Yleensä Big4 leireillä on hyvät yhteydet, joten ehkä sitten viimeistään Hunter Valleyssä.

Nyt perjantaiaamuna 31.3. herättiin vähän ennen kuutta ja aamukahvilla kirjoittelen tätä päiväkirjaa ennenkuin lyödään kamat kasaan ja lähdetään paikallisen supermarketin kautta kohtii uusia seikkailuja.

Alla joitakin kuvia mm. kävelyltä Katoombassa, oopperareissulta, Katoomban keskustasta ja leiriltä. Kohta nettiyhteydestä loppuu aika, mutta lisää laitetaan, kun ehditään.





Isolla Skywalkilla toiselle puolelle
Lasilattiasta näki alas