lauantai 20. huhtikuuta 2019

Hervey Baysta Biloelan kautta Emeraldiin ja edelleen rannikolle Mackayn kaupunkiin. 17.4., 18., 19 ja 20.4.

Hervey Bayssa käytiin illalla auringonlaskuristeilyllä purjekatamaraanilla muutaman opettajanaisen kanssa. sitten Uberila kotiin ja ensin hieno illallinen sataman lähellä olevassa ravintolassa.




















Sitten aamulla kohti Emeraldia, mutta 320 km ajon jälkeen jäätiin Biloelaan yöksi. Sitten aamulla jatkettiin kohti Emeraldia, jossa 18.4. kävely historic trail, Irish pubiin kaljalle, illalla laitettiin Barramundia, namnam. seuraavana päivänä tehtiin 10 kilometrin kävelu valtavassa Botanic Gardensissa, lounas italialaisessa ravintolassa, illalla kuunneltiin Matteus Passia ja laitettiin lammasta.
































20.4. aamulla stratattiin kohti rannikkoa. Ensin oli tarkoitus yöpyä matkalla, mutta kun varmistettiin Mackayn varausta, ilmoittivat, että kahden yön hinnalla saa kole yötä, päätettiin ajaa perille ja majoituttiin illalla ennen kuutta. Nettikin pelaa eka kertaa aikoihin. Matkalla ajettiin kiertotietä jalokivikenttien kautta ja poikettiin yhteen Gems paikkaan, jossa ihmiset huuhtoivat hiekkaa. Otettiin kahvit ja ostettiin paikallisista saphiireista tehdyt korvikset ja riipus Riitalle. Aamulla mentiin kauppaan, mutta kun se aukesi vasta yhdeksältä, oli aikaa ostaa Pekalle parit shortsit.









Kun sitten saavutttiin Mackayn Central tourist parkiin, oli vastassa venäläinen naisvirkailija, joka oli niin sydämellinen, että pitkän puuduttavan ajon jälkeen oli tosi kiva tulla alueelle, joka on kävelymatkan päässä kaupungilta. Huomenna mennään kävellen katsomaan.

Tähän sitten kuvia. Toivottavasti järjestys säilyy edes jotenkin.