torstai 16. maaliskuuta 2023

Matka jatkuu Melbournesta kohti Adelaidea

 8.3. ostettiin uuteen pakastimeen paljon ruokaa ja juomavettä. Kaupan vieressä lounastettiin pitsaa ja sienikeittoa. Ratikalla keskustaan ja drinkille Southbankiin. Takaisin tullessa ratikka stoppasi, kun oli naistenpäiväkulkue. Tunnin ajan odoteltiin ja sitten jatkettiin rulókakadulle, jossa syötiin kanapihvit ja sitten ratikalla kotiin. Kävellessä ratikalta leirille, oli pari paikallista pyydystämässä isoa hämähäkkiä purkkiinsa ja antoivat omasta pihasta meille pari tomaattia maistiaisiksi.




9.3. aamulla lähdettiin sitten ajamaan eteenpäin Great Ocean Roadia, jossa oli ihan pakko poiketa katsomaan 12 apostoles, sitten Lornessa joen rannassa leiri, siellä kävelyä rannaalla ja päiväkahvilla. Foreshore caravan park ja vaunulla illalliseksi pihvit.




















10.3. aamulla Lornesta edelleen kauniissa maisemissa. Killarneyssä pysähdyttiin rantakävelylle, Jotkin juhlat eli festivaalit menossa lähellä, joten paikka täynnä väkeä. Meillä ei ollut sähköpaikkaa, mutta saatiin se kuitenkin.


















11.3. aamusta liikkeelle ja huh huh, eipä taas muistettu hedelmä ja vihannesrajoituksia. SA han ei saa tuoda hedelmiä tai vihanneksia NSW stä tai Victoriasta. Rajalla oli tien varressa bin, johon jätettiin kaikki kielletyt tavarat.  Menetettiin kukka, tomaatit, avicadot ym ym. Kohta tuli iso marketti ja saatiin uudet tavarat. Puolenpäivän aikaan tultiin Koonawarraan, jossa bushcamping viinitarhan vierestä, siellä saatiin nuotiopuut ja tehtiin pitkä bushwalk. Paikka oli intialaisten suosiossa ja siellä oli muovisia kuutioita majoiksi.














12.3. ajettiin Waterfront Holiday Parkiin. Sisään kirjauduttiin automaatissa. Viimeinen yö ennen Barossa Valleytä. Käytiin murray joen rannassa katsomassa asuntolaivoja ja valmistauduttiin tapaamaan Pamela ja Adrian viinialueella.








13.3. BArossaan, viiniviljelmiä silmänkantamattomiin joka puolella. Tilat aivan eri kokoa kuin aikaisemmin Hunter Valleyssä. Big4 Barossa Valley. Käveltiin kylille, jossa nautittiin aperitiivit. Illalla laitettiin spagettia ja jauhelihapihvit. Sitten syvennyttiin kuuntelemaan Bookbeatista kirjaa.