tiistai 19. huhtikuuta 2022

Country Music Festival, Tamworth 14.-15.4.



Tiedoston IMG_5940.jpg lataus epäonnistui.

Tiedoston IMG_5927.jpg lataus epäonnistui.

 14..4. reppu selässä käveltiin kaupungille. Käveltiin Botanic Gardensissa ja eläinpuistossa. Illalliseksi vaunulla Pasta >Bolognese, italialainen ilta.

15.4. Ajettiin Barrabaan, jossa oli St Johns Passion pienessä elokuvateatterissa. Teatteri oli pienessä boutique hotellissa. Paikan omistaja oli meitä vastassa ovella. Meitä oli sitten viisi ja isäntä syömässä lounasta, jonka isännän rouva valmisti keittiössä. Lisää tuli sitten esitykseen eli meitä oli lopulta kymmenkunta. Tunnelma oli kotoinen ja isäntämme ensin piti esitelmän Bachista ja ko. passiosta. Sitten oli kapellimestarin ja taiteellisen johtajan haastattelu ja sitten Berliinin filharmonikot esitti passion. Nimilistan mukaan yksi solisti oli suomalainen ja soittajissakin vilahti suomalainen nimi. Väliajalla juotiin kahvit ja maisteltiin paikallista pääsiäisherkkua Cross Bun.

















16.4. oltiin vielä Tamworthissa. Käveltiin kaupungilla, ostettiin uusi päiväpeitto vaunuun, kuunnetiin katusoittajia. Illalla paistettiin pihvit ja mentiin viinilasien kanssa leirialueen campkitchenille kuuntelemaan, kun siellä talent laulaja soitti kitaraa ja lauloi kantrimusiikkia. Aamulla sitten vielä kävelyä kaupungilla, aamukahvit Lucy nimisen koiran omistajan kanssa ja sitten matkaan....





Tiedoston IMG_5922.jpg lataus epäonnistui.













Aamupäivällä ajettiin yhden yön pysähdykselle Armidaleen. Matkalla pysähdyttiin syömään aussihampurilaiset. Siis valtavat purilaisannokset. Lounaskin oli liikaa joten illalla ei sitten maistunut ruoka lainkaan. Nyt oli todella kylmä. Yöllä enää muutama aste plussan puolella. Aamusta sitten 300 km Ilukaan tosi serpentiinitietä, joka oli tosi huonossa kunnossa muutenkin. Ilukaan kun päästiin, tervehdittiin omistajaperhettä ja käytiin rannalla muistelukävelyllä.

Tiedoston IMG_5939.jpg lataus epäonnistui.












19.4. Ilukassa.Käveltiin rantareitillä, hieno aurinkoinen ilma. Sitten ajettiin kahville pieneen kuppilaan golf kentän lähellä. Pestiin pyykit ja illalla mentiin Reef hotellille rantaan illalliselle. Leirialuelaisille on siellä kerran viikossa illallinen 12 dollarilla. Syötiin Flathead ja Whitening kalaa. Paikalla oli kymmenkunta leiriläistä ja isäntäperhe. Mukava kotoisa tunnelma ja uusia tuttaviúuksiakin löytyi taas. Leirialueella on mm. yksi pariskunta koiransa kanssa, joka tavattiin kaksi vuotta sitten Queenslandissa ja sitten Ilukassa ja täällä oltiin taas yhtä aikaa. Jotkut olivat jatkamassa ylös Queenslandiin samoihin aikoihin kuin mekin. Nyt Sydneyssä on ollut myrskyä ja sen vuoksi joka paikassa on viileämpää, mutta kun mennään pohjoiseen, lämpö nousee. Suunnitelmassa on mennä 20.4. aamusta laivalla Yambaan, siellä lounas ja sitten laivalla iltapäivällä takaisin. ko. ferry ei pari vuotta sitten ollut liikenteessä lainkaan covidin takia. Nyt täällä on hienoa, kun kaikki kahvilat ja ravintolat ovat auki ja elämä on palannut normaaliksi.