maanantai 15. huhtikuuta 2019

Hervey Bay 15.4. -17.4.

Saavuttiin päivälläHervey Bayn Big4 alueelle. Majoituttiin, pestiin pyykit ja käveltiin rantatietä. Sitten illaksi otettiin Uberin kyyti kylille ja käveltiin rantaesplanadia niin pitkälle, että nähtiin kiva rantaravintola, jossa kynttilänvalossa syötiin lohta ja barramundia.

Varattiin seuraavalle päivälle shamppanjaristeily auringonlaskussa, päätettiin pyöräillä katsomaan Marinaa ja netissä varailtiin Mackaystä parikin paikkaa, ensin kaupungista pari yötä ja sitten Cape Hillsboroughista yä paikasta, jossa oltiin pari vuotta sitten katselemassa auringonnousun aikaan beachilla kenguruita ja wallabeita. Sitä ennen on yksi yöpysähdys jossakin pikkukylässä ja pari yötä sisämaassa Emeraldissa. Ollaan siis oltu ahkeria. Samalla katseltiin Suomen vaalituloksia. Taitaa tulla sinipunahallitus eli demarit ja kokoomus hallitukseen. Ei mikään ihan huono valinta, kunhan pitävät Halla Ahon poissa.....






Aamulla lähdettiinkin sitten ajelemaan rantatietä kymmenen kilometrin lenkki ja matkalla poikettiin kahvilaan juomaan kahvitja syömään counsit hillon ja kermavaahdon kanssa. Voi vähän herkutella, kun kalorit palaa pyöräillessä. Kotiin palattuamme tutkaillaan taas jatkokohteita. Yksi ajatus oli mennä ferryllä Magnetic Islandille, mutta laitettiin kysely, voiko sinne mennä 8 metrisellä motorhomella, kun tiet ovat kapeita eikä ole varmuutta voiko ainoaan leirialueen tapaiseen mennä isolla autola. Muitakin paikkoja on tutkittu, Mackayn jälkeen kaikki on vielä auki. Voidaan loppumatkalla mennä kauemmaksikin sisämaahan.