perjantai 21. huhtikuuta 2017

22.4. Rainbow beach

Aamulla lähdettiin pienessä sateessa vaellukselle. Ensin hiekkadyyneille ja niiden läpi ja sitten pitkin polkuja ympäri dyynialueen ja kun sade taukosi, päätettiin palata takaisin sama lenkki. Oli hyvä, että päätettiin, koska auringonpaisteessa dyynit olvat mahtava näkymä. Keskellä Saharan kaltaista hiekkaerämaata. toisella puolella valtameri ja toisella puolella järvet. Kunhan kuvat siirtyvät iPhonesta, saadaan ne tähän mukaan.

Rainbow beach 21. ja 22.4.

Saavuttiin tänne Rainbow beachiin ja tietysti käveltiin se 10.000 askelta täyteen, vaikka tulikin välillä sadekuuroja. Tämä on pieni kylä rannassa, mutta kunhan on ensin vaihdettu paikkaa niin lähdetään kulkemaan great coastal walkia. Joudutaan sen vuoksi vaihtamaan viereiseen paikkaan, kun oli vapaana eri paikat eri yöksi.

Bushcamp Kilkivan
Lisään tähän vielä kuvia osin edellisestä paikasta ja osin täältä. Aamu vietettiin suunnittelemalla huomista reittiä. Taidetaan mennä Byfieldin national parkiin, kun siellä oli netissä dingovaroituksia ja ohjeita niiden kynsistä selviämiseksi

Näistä kuvista osa on vielä eläintarhasta, mutta osa on Kilkivanista, jossa oltiin keskellä luontoa ja kaukana asutuksesta.





.