sunnuntai 2. huhtikuuta 2017

Tamworth 2.4., 3.4. ja sitten aamulla 5.4. eteenpäin


Ajeltiin kauniita teitä pikkuhiljaa kohti Tamworthia. Matkalla pysähdyttiin Vietnamin sodan ym uhrien muistopaikalle ja keitettiin kaffeet. Tamworthissa majoituttiin Paradise nimiselle paikalle ja käveltiin kaupungille. Viehättävä pikkukaupunki ja ihana puisto joen rannalla. Poikettiin paikalliseen pubiin ja käveltiin takaisin. Kokattiin lohta ja vihanneksia ja sitten katsottiin vihdoinkin se Shakespiere elokuva loppuun.

Aamulla käytiin ostamassa kalastuslupa ja mentiin sitten joen rantaan onkimaan. Ei tietenkään mitään saatu, mutta paikka oli hieno.

Sitten tehtiin toinen kävely kaupungille ja poikettiin katukuppilaan lounaalle. Oliiveja, leipää ja jonkinlaisia riisikatkarapupalleroita. Hyvää. Sitten kävely puiston kautta autolle. Suihku nettiyhteydet ja sitten rumpsteakin paistoon.

Auton huoltotyöt tehty jo ajoissa, että päästään lähtemään aamusta reissuun. Tarkoitus mennä Glen Innesiin, mutta ei suoraan New England Highwaytä pitkin, vaan sata kilsaa pitempää scenic routea pitkin. Yritettiin varata sähköpaikka, mutta kun siellä on Celtic festival, on kaikki powered sites jo varattu. Laitettiin sähköposti, että otetaan sitten unpowered site, mutta ei ole saatu vastausta. Mennään sinne ja jos ei mahduta, jatketaan matkaa. Kuulemma päällystetyt päätiet on jo avattu, jotta voitaisiin ajaa jo rannikollekin.
Kuvia tulee, kunhan tämä hidas yhteys kerkiää ne toimittamaan perille....Maybe tomorrow...