torstai 4. huhtikuuta 2024

27.3- 4.4.. Merimbula, Batemans Bay, Shell Harbour, Stockton Beach





















27.3. 200 km ajoa ja perillä Marimbulassa hyvissä ajoin päivällä. Kaupassa käynti ja lepopäivä. Illalla Barramundia, muusia ja salaattia. 28.3. kiirastorstai. Aamulla varattiin paikat Caloundrasta ja Rainbow Beachilta eli varauksia on tehty jo 4.5. saakka.

Ajeltiin järven rannalle, jossa kiva Broadwalk kävely tuttuun kahvilaan, jossa voileivät ja kahvit. Ennen kävely








ä käytiin rannalla leirialueen lähell kahvilla. Kaupassa käynti ja varastojen täydennys. Leirialueella juteltiin pitkään naapureiden kanssa Valmistauduttiin aamulla lähtöön kohti Batemans Baytä.

30.3. Aamusta autolla kaupoilla ja sitten kävely pitkää siltaa kylille, lounaaksi fish and chips, illaksi ostettiin ostereita. 31.3. Käveltiin sillan yli kylille ja sitten lounasristeilylle laivalla, mukava pariskunta sattui samaan pöytään ja matka meni jutellessa tosi nopeasti. Laivalla lounaaksi, mitäs muuta kuin fish and chips, mutta nyt se oli parempaa kuin ravintolassa.










, Illalla syötiin kevyesti kalaa vaunulla. 1.4. käveltiin taas silan yli kylille ja käytiin kaupassa. Lounaaksi nyt kevyempi kanapiiras. Illalla leirin purku ja illallliseksi kanaa, salaattia ja lohkoperunoita.


2.4. tiistai, ajetttiin n. 200 km ja majoituttiin Shell Harbouriin. Käveltiin lähikylään,jossa lounaaksi kanansiipiä. Illalliseksi sitten rumpsteakia. Kuvissa House Boats, joita voi vuokrata asumiseen.































3.4. pitkä kävely luontopolulla. Illalla lammasfile, kukkakaali ja salaatti. 4.4. ajettiin Newcastleen n. 300 km kahden pysähdyksen taktiikalla. Sade sitten saavutti meidät. Sydneyn läpi mentiin tunnelissa ja perillä oltiin vasta n. 16. aikaan. Illalla Barramundia, perunoita ja salaattia.