sunnuntai 19. toukokuuta 2024

Brisbanessa ja sitten Moree

 14.-16.5. vielä bussilla kaupunkiin, kierrettiin lenkki leirialueen vireisellä puistoalueella mäntymetsässä







ja sitten mentiin ostariin täydentämään varastot ja lopulta hyvästit Brisbanelle, josta on tullut meidän lempikaupunkimme Australiassa.. Ajettiin Moreen kaupunkiin, pitkä ajomatka, mutta ajateltiin, että ajetaan joinakin päivinä vähän pitempään, maksimissaan 500 km, jotta voidaan sitten huilata rauhassa toisina päivinä.



Moreesta Coonabarabraniin John Oxley Caravan Parkiin, joka oli vanhastaan tuttu paikka ja sieltä sitten Dubbon eteläpuolella olevaan Peak Hill nimiseen tuttuun kylään, jossa Double D caravan park. Kolmas kerta samassa paikassa ja joka kerta uudet vetäjät. Nyt huomaa, että syksy on tullut. Ilma viilenee ja puut kellastuvat, Meidän kylmin yö oli jo 2 astetta.

















Brisbane 8.-10.5., 11.-12.5.

 Eka iltana kierreltiin leirialueella, seuraavana päivänä bussilla kaupunkiin ja ostettiin liput Beauty and Beast musikaaliin, käveltiin joen rantaa ja palattiin Citycatilla eli laivalla takaisin. Sitten seuraavana päivänä ajettiin autolla parinkymmenen kilometrin päässä olevaan luonnonpuistoon, jossa kierrettiin yksi järvi, ylös ja alas. Matkaa tuli noin 10 km, kun eksyttiin harhapolullekin. Rankka kävely.













11.5. pitkä kävely taas jokirantaa, nyt Southbankin puolella. Katseltiin vuorikiipeilijöitä, puistoja ym, Sitten myös ihana musikaali, Disneyn kaunotar ja hirviö. Illallinen italialaisessa ravintolassa.