torstai 20. huhtikuuta 2017

19.4. Australia Zoo, edelleen Kilkivan bushcampingiin, jossa campfires ja sitten Rainbow beachille 21.4.

Lähdettiin Caloundrasta ajamaan lähellä olevaan eläintarhaan. Sen perustajana on perhe, jonka isä sen perusti. Kuuluisa crocodile hunter mies. Suomenkin telkkarissa esiintynyt käärmeiden ja krokojen kanssa. Mies aikanaan joitakin vuosia sitten kuoli johonkin käärmeen puremaan, mutta poika ja syttäret jatkavat toimintaa.
Vihdoinkin päästiin rapsuttamaan kenguruita ja silittämään Koalaa. Kunhan netti pelaisi niin saadaan tähän vähän kuvia sieltä ja ehkä jkunen vielä Caloundran viimeisiltä patikoinneilta.




Zoosta lähdettiin sitten ajamaan sisämaahan kohti Kilkivania. Se on pieni paikka lähellä Gymsietä. Paikka on ihana, todellinen puskaleirialua. Ystävällinen palvelu ja jokaisella paikalla on oma nuotiopaikka. Ostettiin puita ja poltettiin molempina iltoina nuotiota ja katseltiin ja kuunneltiin papukaijoja ja muita lintuja. Ostettiin pussillinen siemeniä ja yritettiin niitä rukkia, mutta olivat enemmän kiinnostuneita yhden puun marjoista.



Käveltiin pitkin ja poikin maalaismaisemaa ja sitten iltapäivällä poikettiin alueen kulmassa olevaan bush bar paikkaan. Sinne kerääntyi leirialueen asukkaita iltapäivädrinkeille ja juttelemaan. Kiva tapahtuma. Porukkaa oli eri puolilta Australiaa. Olipa paikalla ollut jokin aika sitten jotkut sveitsilöisetkin. Ei siis oltu ensimmäisiä eurooppalaisia.





Paikka oli niin puskissa, ettei siellä ollut nettiä, telkkarikaan ei toiminut eikä puhelinyhteyttäkään ole. Ei siis saatu säätiedotuksia ja otettiin riski ja suunnattiin taas välillä rannikolle. Tällä kertaa Rainbow beachille Top parkiin. Saatiin netti, mutta on tosi hidas ja pätkiikin välillä.




Tottakai saatiin sitten sadetta. Onneksi ovat vain kuuroja ja kaupassa myyjä sanoi, että huomiseksi olisi mahdollisesti luvassa parempaa keliä. Ilma on tosi lämmin, joten ei valittamista.