maanantai 25. huhtikuuta 2022

Ilukasta Graftonissa ja MacLeanissa ja sitten muutto Yambaan

21.-24.4. Käveltiin Iluka Beachilla, vierailtiin skottikaupungissa Maclean ja Graftonissa. Saatiin kuin saatiinkin yksi etuteltan harmaa matto, kun aina on ollut vain vihreitä tarjolla. Riitan puhelimeen uusi suojakuori ym ym. Sitten ajettiin aamulla Yambaan ja siellä etukäteen varatulle paikalle rantaan. Ilukassa syötiin pizzaa, Barramundia, lammasta ja nyt sitten ostettiin seafood basket ja jaettiin se vaunulla.

Pankissa selvisi, että Riitan kortti on tulossa tällä viikolla, mutta Pekan kortti oli ollut viallinen ja joutuivat tilaamaan uuden ja sen vuoksi jouduttiin boookkaamaan paikka leirialueelta ensi maanantaihin. Joudutaan torstaina siirtymään toiseen kohtaan, kun on kuulemma very busy weekend tulossa.

















Ilukassa Reef hotellissa jäähyväisillallinen. Kun Maclean oli skottikaupunki ja Iluka pieni kylä, on Yamba turistikaupunki, jossa on vieri vieressä kahviloita ja surffaajia on hirveän isoilla aalloilla. Yambassa ehdittiinkin jo kierrellä muutama patikointipolku ja tutustumaan pariinkin kuppilaan.