perjantai 12. huhtikuuta 2019

Vihdoin netissä, matka jatkui siis Nobby beachille Miamiin 6 ja 7.4., Brisbane 8.4. ja sitten Kilkivan bushcampingiin, josta 12.4. Gympieen ja sitten 13.4. Rainbow beachille

Nobbyssä meillä oli tosi ahdas leiripaikka, tehtiin pitkä rantakävely ja mentiin Marian kanssa ostarille bussilla. Pekka sai uudet mittatyönä tehdyt juoksutossut. Brisbaneen mentiin sitten vanhaan tuttuun Newmarket Gardens Holiday Parkiin, josta pääsi helposti bussilla keskustaan. Riitalle löydettiin vihdoin juuri oikeat korvikset, aamukävely tehtiin leirialueen lähipuistoon, sitten mentiin kaikki kaupungille bussilla. Siellä ajettiin katamaraanilla pitkin jokea, ostoksillakin käytiin. Riitta löysi farkut. Illalla laitettiin sisäfilepihvit ja syötiin Bertilin ja Marian läksiäisillallinen. Ruokailun jälkeen tuli autolle possumi, joka söi banaania Pekan kädestä. Mukava ötökkä.




Aamulla erottiin Mariasta ja Bertilistä ja jatkettiin Kilkivan bushcampingiin, jossa oltiin kaksi yötä. Poltettiin nuotiota, syötiin bushbaarissa ja tutustuttiin uusiin ystäviin, ajeltiin pyörillä ja käveltiin ympäriinsä.



Kilkivanista ajeltiin lähellä olevaan Gympien kaupunkiin, jossa mentin kävellen keskustaan, kierreltiin siellä ja ilta katseltiin telkkarista elokuvia. Aamulla lähdettiin sitten jatkamaan Rainbow beachille, jossa taas käveltiin ja vihdoin saatiin nettiyhteys. Kilkivanissa ei toiminut edes puhelimet saati telkkari tai netti......Varattiin huomiselle 14.4. nelivetobussimatka koko päivän reissulle Frasier Islandille, jossa mm. Dingoja.
Nämä kuvat ovat Gold Coastilta Miamista









Edellä olevat kuvat olivat siis Miami Beachilta ja nyt sitten jatketaan kuvilla Brisbanesta ja Kilkivanista ja Gympiestä








































Siinä Brisbane ja sitten jatkoa Kilkivanista ja Gympiestä.














Ja sitten kuvia matkalta eteenpäin Gympie ja Rainbow beach Matkalla Ranbowiin pysähdyttiin paikallisen seurojentalon markkinoille, jossa meidät otettiin lämpimästi vastaan. Pikkuostoksia ja ilmaiset kahvit ja musiikin kuuntelua. Vanhahko ukkeli lauloi karaokena erilaisia 50 ja 60 ja 70 luvun klassikkoja.