lauantai 1. huhtikuuta 2017

Hunter Valley, Ingenia Big4 31.3. 1.4. ja 2.4. lähtö eteenpäin

Saavuimme yhtä aikaa Tanskalaisen pariskunnan kanssa samanlaisilla autoilla peräkanaa leirille. Juteltiin yhdessä. Autettiin jääkaappiongelman kanssa. Sitten lähdettiin porukalla kävellen kaupungille, kun heidän piti mennä ostoksille.
Me jatkettiin taapertamista ja mentiin pubiin olusille ja käveltiin sitten takaisin autolle. Laitettiin illalla kanaa vaunulla ja sitten nukuttiin sikeästi.
Aamulla tarjottiin aamiainen uusille ystävilleme, kun olivat panneet kaikki ruokansa jääkaappiin leirikeittiöön ja joku oli ne yöllä varastanut.
Myöhemmin joku oli ne palauttanut respan ovelle paitsi pihvilihat olivat hävinneet.
Yhdessä oltiin buukattu viininmaisteluretki koko päiväksi ja aamiaisen jälkeen lähdettiin pikkubussilla. Käytiin viidessä eri viinitilan maistiaisissa ja maistettiin yhteensä ainakin koleakymmentä eri viiniä, joista neljä pulloa tuli mukana autollekin. Lounas Barramundaa eli paikallista kalaa. Lisäksi käytiin maistelemassa juustoja ja suklaata.
ILLALLA PITI MENNÄ TAIKKURAVINTOLAAN TÄHÄN ALUEELLE, MUTTA KUN OLLAAN IHAN POIKKI, TAIDETAAN TEHDÄ SAPUSKAT AUTOLLA. Buukattiin Tamworthista paikka kahdeksi yöksi. Pikkukaupunki, josta sanotaan, että se on folkmusiikin capital in Australia.

Täällä oli hirmumyrsky Debbie, jossa rannikolla tuulen nopeus oli yli 260 km tunnissa ja se teki melkoista tuhoa, mutta pahinta on se, että sen jälkeen tuli kovia tulvia ja monet tiet ovat rannikolla poikki juuri siellä, minne meidän piti ajaa. Muutettiin suunnitelmia ja ajellaan hissukseen sisämaassa kohti pohjoista. Uudet ystävämme lähtevät nyt aamusta klo 7 ja ajavat suoraan Brisbanen pohjoispuolelle kun sisämaassa kulkeva uuden englannin valtatie olisi auki tämänhetkisten tietojen mukaan, mutta koko yön satoi ainakin täällä, joten varma ei voi olla. Me taidetaan startata kahdeksan jälkeen kohti Tamworthia.

Hunter Valleyn viinikierroksella poikettiin myös konserttipaikalla, jossa Bruce ja E street band oli keikalla helmikuussa 2014, nyt viime yönä siellä oli Blondie ja Ginny Lopes. Leirialueella oli hiljaista kuin huopatossutehtaassa illalla. Ilmeisesti kaikki olivat konsertissa, koska paikka oli täynnä autoja ja portilla lappu no vacancy.

Tässä muutama kuva vielä kävelyreissuilta ja viinikierrokselta.