lauantai 4. toukokuuta 2019

4.5. alkaen Rollingstonessa

Rollingstonen leirialue on tosi hieno. Iso uima allas, merenranta, keskellä aluetta pieniä järviä, joidden ympärillä ovat vaunupaikat. Alueella on lisensoitu ravintola, jossa parina päivänä viikossa paistetaan avouuneissa pitsaa ja aamulla haettiin ilmaiset pannukakut ja autossa lisättiin jäätelöä ja marjoja ja herkuteltiin.
tässä me kaksi isoa




Rollingstone beach holiday park



iltapäivällä oli paikallinen soittokuntakin esiintymässä.

3.5. viimeinen päivä saarella

3.5. aamulla mentiin aamiaiselle Koala Parkiin. Siellä oli buffet aamiainen. Koalaa sai rapsutella, samoin kesyjä isoja mustia papukaijoja. Olipa siellä Harry niminen vompattikin, jolla oli nukkumispaikkana ilmastoitu huone ja oma piha alue, jossa pimeällä sai ulkoilla. Purettiin leiri ja käveltiin vielä heittämässä hyvästit alueille ja syötiin illallinen kivassa ravintolassa. Meriruokalautanen kahdelle. Siinä oli Barramundia, merianturaa, isoja katkarapuja ym ym.

Sitten seuraavana aamuna ajettiin Nelly Bayhin ja taas laivaan, joka oli tällä kertaa tyhjä, kun oli viikonloppu alkamassa ja ihmiset menivät saareen eikä sieltä pois.





Ajettiin sitten pohjoiseen viitisenkymmentä kilometriä Rollingstone beachille, jssa ollaan oltu pari vuotta sitten. Nyt onkin long may weekend ja paikka on täynnä. Meillä on kiva paikka aika lähellä merta ja maanantaina voidaan sitten muuttaa rannalle, kun kuulemma sata ihmistä lähtee viikonlupun vietosta.

Naapureina meillä on ysi kiva eläkeläispari, jotka ovat matkalla Australian ympäri. Ovat aloittaneet New South Walesista ja menossa pohjoiseen ja sitten länteen......
kanala piti tietysti ruokkia heti aamulla

tämä tykkäsi rapsutuksista

aamiaisella koalaparkissa

tämä prinsessa tykkää olla kuvattavana

musta papukaija

hän on se prinsessa, joka aina kuulemma tietää, missä on kamera ja poseeraa mielellään

kuten näkyy tästäkin

vompatti nukkuu omassa ilmastoidussa kämpässään viileässä

yes, we had

viimeinen kävely saaren rannassa

koala aamiainen

Seafood platter kahdelle, ihan pieni vaan.....