tiistai 27. maaliskuuta 2018

28.3. Denham ja 29.3. merellä Monkey Miassa

Denham Shark Bayssä ja siitä koilliseen Monkey Mia




Todiste siitä, että Emuja tiellä

Delfiinien ruokintaa Monkey Miassa

ja tässä niitä uimassa




Aristocat 2 purjeet avoinna

Aristocatin keulassa

Salamatkustajiakin oli risteilyllä








Tuolla merilehmiä. Ne voivat olla 45 minuuttia pidättämässä hengitystä ja kun tulevat pintaan, viipyvät vain 5 sekuntia eli mahdoton kuvattava




Taitaa olla merilehmä




Täsä onnistui tulemaan naama näkyviin




Top paikka eli Denham Seaside Caravan Park. Meillä on hieno paikka, neljäksi päiväksi oma ensuite ja sitten kolmeksi päiväksi merenrantapaikka. Odotellaan pääsiäisen yli, jos vaikka keli viilenisi. Rannalla on viileä tuuli. Ollaan kävelty ympäri kylää ja huomiselle on suunnitteilla ajaminen Monkey Miaan katsomaan Delfiinien ruokintaa aamulla ja sitten mennään purjeveneristeilylle. Seuraavana iltana sitten samalla veneellä aurngonlaskucruising. Pyykkikin on taas pesty ja netti kauhean taistelun jälkeen toimii taas hetken.

Illalla sitten paistettiin pihvit, mutta eka kerran sitkeitä....No aamulla aikaisin ajettiin Monkey Miaan ja siellä katseltiin delfiinien ruokintaa. 60 luvulla kalastajat alkoivat antaa kaloja delfiineille ja viidenkymmenen vuoden ajan ne ovat tulleet aamuisin katsomaan, olisiko ruokaa tarjolla...Hieno juttu, kaikilla oli nimetkin, mutta siis villejä eikä mitään temppuilijoita.

Sitten lähdettiin Aristocat2 nimisellä purjekatamaraanilla merelle. Ekaksi Pekka bongasi merikilpikonnan, sitten nähtiin merilehmiä, delfiinejä, jättiläisrauskuja...Hieno reissu. Jo matkalla Monkey Miaan nähtiin pari emua tien varressa ja lisää perillä.

Palattuamme lähdettiin kaupoille ja sitten oluelle terassille, missä on netti.




Illalla sitten varattiin pöytä kivasta shellblockseista tehdystä pienestä ravintolasta, jossa piti olla omat eväät mukana eli siellä ei ole alkoholilisenssiä eivätkä siis myy viiniä. Valtavan hyvää catch of the day fishiä, buukattiin vielä samaan ravintolaan pöytä pääsiäissunnuntaiksi.

Kuvia Kalbarrista, Nanga Baysta, Shark Baysta ja Denhamista

Maantiejuniakin näkyi tällä reitillä
Merikotkia nähtiin useilla paikoilla
Kotka lennossa Murchinson riverillä
Kun nettiongelmia on tosi paljon, on pakko ympätä kuvia summassa, kun yhteys voi katketa koska tahansa. Ollaan oltu reissussa muutama päivä niin, ettei ole toiminut radio, televisio, netti eikä puhelimet. Siis todellista Australian takamaata, mutta vaikka ihmisiä on harvakseltaan, ovat kaikki sitä ystävällisempiä. Kaiikki vastaantulijat tervehtivät ja sen vuoksi on ollut tosi hienoja paikkoja, vaikka onkin ollut kuumaa ja hiekkaista. No siirrän nyt kuvia ja kirjoitetaan kuvatekstit sitten, kun on seuraava hyvä nettiyhteys


Pieni nokipoika vaan unninpiippuun katoaa, yhä ylös yrittää....
Monkey Miassa ajettiin kamelikuljetuksen perässä
.