maanantai 23. huhtikuuta 2018

Loppuaikaa Darwinissa

Kartassa sormi osoittaa Dundee beachille
Kuvat ovat Dundee Beachilta

Helle sen kun jatkuu, tälle päivälle 24.4. on luvattu vain 35 astetta ja iltapäivällä mahdollisesti pilvistä. Aamua vietellään autolla. Pantiin pyykki pesukoneeseen ja ollaan ajateltu ajaa Lake Alexanderille, kun siellä oli niin kiva kävelyreitti, joka siis otetaan uusiksi ja sen päälle järveen uimaan.

Eilen ajeltiin päivällä Dundee beachille, se on noin 100 kilometriä Darwinista luoteeseen. Meren rannalla oleva kalastus caravan park. Sitten vielä poikettiin tuttuun ostoskeskukseen ja haettiin vähän ruokatäydennystä.

Illalla ajateltiin, kunhan ensin viilenee, kävellä parin kilometrin päässä olevaan lähimpään ravintolaan illalliselle. Tuleepahan sitten helposti kävelykiintiö täyteen.

Jotenkin on tullut sellainen olo, ettei tämä caravaanarimatkailu oikein sovi näihin helteisiin. Täällä on paljon kuumempaa kuin Thaimaassa koskaan. Aikaisemmilla matkoilla on jouduttu joskus käyttämään ilmastointia lämmitykseen, mutta täällä sitä pitää käyttää ympäri vuorokauden viilennykseen. No, onneksi se toimii kuin junan vessa.

Oltiin sitten Lake Alexanderilla, mistä kuvia, kun kävimme polulla heittämässä hyvästit Wallabeille

Käytiin ajelemassa myös katsomassa Darwinin lentokenttää, muttei löydetty sopivaa parkkipaikkaa eli katseltiin vaan ulkopuolelta. Katseltiin Areenasta viimeinen osa sarjasta 17, joka kertoo SUomen itsenäistymisvuodesta ja oltiin altaalla vilvoittelemassa. Siellä oli saksalaisia, jotka olivat panneet aurinkotuolinsa räköttävään aurinkoon. Me Thaimaalaiset yritettiin löytää pikkuisen varjoa ja vilvoitusta. Nyt odotellaan, että aurinko menisi alemmaksi ja sitten vasta lähdetään kävelemään ravintolaan.