perjantai 8. huhtikuuta 2022

AUSTRALIAAN TAKAISIN. Matkamme huhtikuusta 2022

31.3. lähdettiin bussilla Hua Hinista Bangkokiin ja sieltä Jetstarilla Melbourneen. Koneen vaihto Singaporessa. Pastori Jyrki Markkanen ja Anja tulivat meitä tapaamaan Novoteliin, jossa oltiin yötä ennen lentoa ja syötiin illallinen yhdessä. Lento sujui hyvin. Vaikka oli pitkä vaihtoaika, meni aika nopeasti Loungessa istuskellessa.



2.4. oltiin sitten vihdoinkin perillä Australiassa. Kun autoon laitoin kaapelin akkuun kiinni, lähti auto laakista käyntiin. Pieniä kommelluksia oli, kun esimerkiksi auton radio vaati koodia, kun virta oli ollut poissa eikä muistettu, mihin se pieni kortti, jossa koodi oli, oli laitettu varmaan talteen. Löytyi muuten vahingossa viikon päästä...... Ihanaa olla taas täällä.

3.4. Melbournepäivä. Ajettin Melbourneen Big4 Caravan Parkiin. Sieltä sitten ostariin ja Woolworthissa kolmen päivän ruokatarvikkeet. Meillä on aina 3 päivän muonavarasto, kun aina ei ole lähellä kauppoja. Käytiin keskustassa puistokävelyllä ja illan hämärissä Pekka pesi vaunun salaa ulkopuolelta. Aamun valjetessa huomattiin, että olihan se edelleen valkoinen.



4.4. Ajettiin Melbournesta Wangarattaan sisämaassa. Siellä patikoitiin luontopolulla ja ihailtiin paikallisia lintuja, Kookaburra, Bravest Bird in the Bushes eli sellainen mustavalkoinen varislintu, kakadu ym ym. Cheapest Auto kaupasta ostettiin vetokoukun alentaja, kun auto on niin korkea, että vaunu kulki aikaisemmin vahan keula ylhäällä. Vaunulla sählättiin netin kanssa, ei mikään toimi....Vanhassa mobiilinetissä olisi ollut latausaikaa, mutta se oli mennyt viime vuonna vanhaksi. Ostettiin uusi Vodafonesta ja puhelimeen samoin netti. Aikaisemmat oli Telstrasta, mutta palvelu oli kehnoa ja vaihdettiin operaattoria, Illalliseksi syötiin Lasagnea, edellinen illallinen oli herkullista paikallista Barramundikalaa.