torstai 21. huhtikuuta 2022

ILUKA 20.4. ja edelleen

 20.4. lähdettiin Ferryllä Yambaan, joka on toinen pikkukaupunki sman joen rannalla, mutta toisella puolella. Maantietä pitkin yli 40 km, mutta ferryllä 35 minuuttia. Siellä käveltiin, syötiin lounasta ja käytiin pankissamme eli Yamban Commonwealth bank ja tilattiin uudet pankkikortit. Lupasivat lähettää Yamban postiin, kun täkäläinen systeemi ei salli pankin henkilökunnan käsitellä kortteja. Käytiin rannassa varaamassa ensi viikolle kolmeksi yöksi paikka leirialueelta, kun odotellaan siellä niiden pankkikorttien sapumista.

Illalliseksi paistettiin Barramundia ja vietettiin hauska ilta yhdessä naapurivaunussa olevan pariskunnan kanssa. Olivat Casinosta eli 500 km etelään täältä. Niillä oli kiva nuori labbiksen näköinen koira, joka myös oli partyssä mukana.

21.4. sademetsäkävely Bluff beachille. Illalla käveltiin hakemaan pizzat ja nautiskeltiin niitä vaunulla ja aikaisin nukkumaan. Aamulla on tarkoitus tehdä kävely Iluka beachille ja sitten autolla McLeadiin, joka on isoin kaupunki täällä. Se on puolivälissä Yambaan mennessä eli noin 25 km päässä.