maanantai 6. toukokuuta 2019

Rollingstonessa 8.5. saakka

Ensin majoituttiin kahdeksi yöksi vilkkaimpaan paikkaan vessojen eteen, kun alue oli niitaten täynnä lähikaupunkien ausseja, joilla oli long may weekend. Täällä kun labour day on nyt maanantaina.

Aamulla käveltiin ympäriinsä, syötiin ilmaiset pannarit, joihin lisättiin itse jäätelöä ja marjoja. Sitten oltiin altaalla ja nautiskeltiin ja levättiin. Illalla syötiin paistettua barramundia.






















Seuraavana aamuna lähdettiin käymään n. 90 kilometrin päässä olevilla putouksilla. Korkeus näkyy kuvassa olvasta taulusta. Oli mahtava paikka. Siellä oli myös kävelyreitti alas. Ennen sitä oli tauluja, joiden mukaan ei sovellu huonojalkaisille, sydänvikaisille ym ym. Lisäksi mainittiin, että tänne polulle on kuollut kävelijöitä. Mentiin jonkin matkaa alas, mutta järki voitti ja kiivettiin takaisin Huomattiin, että kuukassa ilmassa takaisin kiipeäminen olisi aika urakka varsinkin Maggie Islandin kiipeilyn kipeyttämillä jaloilla.




















Matkalla pysähdyttiin Inghamiin lounaalle. Lähes kaikki kaupat ja ravintolat olivat kiinni, kun oli se työn juhlapäivä. Yhden hotellin ravintolaan mentiin. Kahvit tilattiin ja sitten selvisi, ettei hotellilla ollut maitoa ja kaupat kiinni.....Sitten tilattiin cesarsalaatit ja kohta tyttö tuli kertomaan, ettei ole leipää, mutta voi panna salaattiin paistettua kanaa....no tottakai hyväksyttiin ja hyvää oli.

Palattiin takaisin ja muutettiin rantapaikalle ns. koira alueelle eli alueelle, jossa kotieläimet sallittuja. Alue on nyt aika tyhjä, kun viikonlopun viettäjät lähtivät. Illalla paistettiin lammasta.....

Aamulla oli ihana herätä aaltojen kohinaan ja katsoa ikkunasta auringon nousua meren takaa. Rantaan kävelemään ja Pekka alkoi vimmatun onginnan, muttei vielä ainakaan ole saanut saalista. Naapurimme sai jonkinsorttisen uolimetrisen riuttahain ja kaikkihan me sitä ihailtiin ja sitten se sai mennä takaisin uimaan. Tänä iltana, joka on sitten viimeinen ennen Cairnsia, ollaan menossa leirialueen baariin syömään pizzaa.