torstai 13. helmikuuta 2020

2020 Uusi reissu omalla vaunulla, 12.2.2020 , Riddels Creek, Wangaratta 15.2. saakka

12.2. Tuktukilla Juahinin bussiasemalle ja sitten bussilla Suvarnabumin kentälle, jossa oleiltiin Miracle loungessa ja sitten Jetstarilla lento Melbourneen. Aika hyvin nukuttiin koneessa. Aamulla oltiin kentällä ja Steve tuli vastaan. Kentällä ei ollut juurikaan turisteja ja ei mitään tarkastuksia, joten sujauksessa ulkona. Steve ajoi meidät hakemaan auton ja vaunun ja sitten mentiin kahdeksi yöksi Riddels Creekin Scout campille. Käytiin kaupassa, käveltiin kylälle ja levättiin. Nuotiota ei saa polttaa, kun on ollut kuiva aika.

Riddels Creekistä ajettiin pohjoiseen kahden yön levon jälkeen ja löydettiin itsemme Wangarattasta, joka on Victoriassa lähellä NSW rajaa. Oltiin edellisellä kerralla samassa KUIN parkissa ja täältä lähdetään ajamaan alpeille kohti Brightia.

Ollaan grillailtu mm. lammasta, kanaa, maissia. Seuraavana on possun sisäfile. Kahviin ollaan ihastuttu, joka paikassa maku ihan erinomainen. Auton radio ei ole koskaan pelannut, kun antenni oli alusta saakka poikki ja nyt vihdoin korjattiin se. Ostettiin myös pari tuolia ulos lisää, kun tulee vieraita. Samoin astioita ja terävät veitset ym.Kengurut eivät pettäneet tälläkään kertaa. Niitä oli valtavasti ja ihan vaunun vieressä. Lepo maistui lampaankyljysten päälle.

Lintujakin oli, papukaijoja ja kesyjä varisharakoita.

Wangarattassa Kui parkissa saatiin juuri sama paikka, jossa viimeksikin oltiin. Tähän kuvia kaupungista, jonne meni muutaman kilometrin kävelytie.







Kohta aletaan grillaamaan possua, kunhan vähän viilenee. Täällä on ihan hirveä helle. Pubissa eräs asiakas kertoi, että nyt on vähän viilentynyt.....minkähänlaista on ollut. No huomenissa lähdetään vuoristoon, joten ehkä siellä on vähän mukavampi kävelyilma.