maanantai 26. tammikuuta 2015

Melbournesta Bimbiin ja Halls Gapiin

Lähdimme aamupalan jälkeen ajelemaan länteen. Miljoonakaupunki on laaja. Meni pari tuntia päästä tielle kohti Torguayta ja sitten great ocean roadille. Löydettiin navigaattorilla helposti Bimbi campingiin. Jo enne n leirialuetta bongattiin muutama koala. Alueella ei saatu sähköpaikkaa, kun oli Australia päivä ja pitkä viikonloppu. Mutta paikka oli todella under the koalas. Kuvista näkyy millaisia ötököitä puissa eleli.
Naapurit polttivat nuotioita ja grillasivat ruokaa. Onneksi tuli sade ja alue hiljeni nopeasti. Ruoaksi paisteltiin tähteitä ja lisäksi vihanneksia wokissa.
Aamulla lähdettiin jatkamaan matkaa. Koalaäiti poikanen selässä tuli vastaan ja siitä saatiin hyvä kuva.
Sen jälkeen bongattiin aikaisempien kymmenien koalojen jälkeen kenguruita. Meinattiin ajaa jopa päälle, kun hyppäsi eteen.
Sitten käväistiin Cape Otwayn majakalla ja ajettiin great oceania twelwe apostolesiin, josta kuvia.
Sitten suunnattiin pohjoiseen sisämaahan ja Grampians nature parkiin ja Halls Gapiin. Kun Riitta kysyi respasta, onko alueella mahdollista nähdä kenguja, sanoi emäntä, että ovat yleensä kilttejä, kunhan ette ruoki. No Pekka ehti ekana yhtä rapsuttamaan. Isoja kakaduja, jotka pitävät mekkalaa ja syövät kädestä.

2 kommenttia:

  1. Sawadee kaa reissulaiset!
    Ette sit ottaneet "kotieläintä" asuntoautoon? On tosi söpö kuola, pentuineen.
    Hienot aallot, ei teille tullu lainelautoja mukaan?
    Ajelkaahan varovasti

    VastaaPoista
  2. Kivoja asukkeja teidän leirintäalueillanne! Tuo koalaemokin pikkumatkustajansa kanssa :-). Mihinkäs autonnokka seuraavaksi suuntautuu?

    VastaaPoista