lauantai 17. tammikuuta 2015

Matkan valmistelua

Pari kuukautta sitten saimme päähämme toteuttaa pitkäaikaisen haaveemme, kun Arska ja Liisakin innostuivat ajatuksesta. Ajattelimme, että täältä Taikamaastahan on sinne vielä lyhyempi matkakin kuin Suomesta. Siis AUSTRALIAAN.
Viisumit hommattiin helposti netistä. Sitten lentoliput hintoja vertailemalla ja suorat Bangkokista Melbourneen Jetstarilla. Sitten seuraavaksi vuokrattiin matkailuauto neljälle hengelle. Seuraavaksi bookattiin BIG4 leirialueelta pari yotä, kun on Australian kansallispäivä just silloin, kun mennään sinne.
Aikaa on vietetty lukemalla Lonely Planetia ja selaamalla karttaa ja juttelemalla siellä olleiden tuttujen kanssa ja tietysti nettiä selaamalla. Matkareitti, joka saattaa muuttua päivittäin, vie Melbournesta Great Ocean Roadille, Bimbiin, jossa leirialue, jolla asustaa koalayhdyskunta, sitten Adelaideen. Sieltä jotakin kautta Canberraan ja Sidneyyn ja ehkä pohjoisemmaksikin. Tarkoitus on kierrellä Nature Parkeja, mm. Snowy Mountainilla ja rannoilla. Tarkoitus on bongata Koalojen lisäksi Pingviinejä, Wompatteja, kenguruita etc.

Lähto lähenee. Meidän lento on 22.1. ja takaisin kotiin tullaan sitten runsaan kuukauden päästä. Molli ja Ami saavat Eilan ja Jarmon kavereikseen, ettei tule liian ikävä.

1 kommentti:

  1. Mahtavaa kun päästään matkalle mukaan näin blogin kautta. Pitäkäähän hyvää huolta "vanhuksista" niillä kun toi sanavarasto löytyy vaan suomeksi ja savoksi. Terkuin Heidi

    VastaaPoista