tiistai 14. huhtikuuta 2020

Stucked in Iluka edelleen.

7.4. kävelyä beachille, sadetta, iltapäivällä uusi kävely, haettiin noutopizza ja olikin hyvää, kun päästiin vaunulle syömään.

8.4. kävelyä, Riitta ui meressä, kävelyä ja lintujen äänten kuuntelua, kauppaa, pyykkiä ja illalla syötiin lihapullia sweet potatojen kanssa.






Täytyy sanoa, ettei olisi parempaa paikkaa jumiutua. Täällä on beachi avattu niin, että siellä on hengenpelastajat paikalla ja samalla katsovat, että ihmiset pitävät etäisyyttä.

9.4. Ajettiin katsomaan missä on acces to the beach nelivetoisille. Oli korkea tide eikä päästy. Käveltiin rannalla. upea lintu, jolla valkoinen pää, joku haukka tai kotka lenteli edellämme. Haettiin kalakaupasta lohta illaksi ja vielä laiturilla joen rannassa kalastamista, sateista.






10.4. Pitkäperjantai eli good friday. Kierrettiin Ilukan ympäri kävellen 10 km, uusia hienoj kokemuksia, pieni rantakahvila joen rannalla, josta saatiin take away kahvit ja niillä oli tuolit ja pöydät rannalla, luvattomasti, mutta oli asetettu niinkuin ne eivät kuuluisi kenellekään.
Kuunneltiin Bachin Matteuspassio ja syötiin lammasta ja suklaamunat.




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti