maanantai 20. maaliskuuta 2023

14.3. Barossa Valley, 15.3. Lammasfarmilla ja vierailu Pamela ja Andrea Harrisin luona.

14.3. luontopolkukävely, nähtiin kenguruita läheltä. Nyt on täällä poikkeuksellisen kova helleaalto, luvassa 42 asteen hellettä pariksi päiväksi. Luontopolulle mennessä piti harjata kengätkin. Iltapäivällä käveltiin kylällä, monta protestanttikirkkoa.










15.3. aamulla Pamela ja Andrea tulivat hakemaan meidät leirialueelta. Ensin ajettiin Pamelan veljen lammasfarmille. Tila käsitti 800 hehtaaria, jolla laidunsi muutama tuhat lammasta. Kierreltiin katsastamassa muutamia katraita ja tiluksia. Sitten käytiin katsomassa Pamelan ja Andrean taloa, tutustuttiin mm. suklaatehtaaseen, viinitilaan ja lopuksi käytiin ravintolassa syömässä illallinen. Matkalla tutustuttiin vanhaan kuparikaivokseen ja muihin paikallisiin nähtävyyksiin.





























Koko 800 hehtaarin tilan hoitaa Pamelan 60 vuotias veli vaimonsa kanssa apunaan vain nuorin poika, jonka kutsumanimi oli Sunshine. Ulkonäöltään ihan kuin Steve Irwinin poika Australian Zoossa. Helteisen ja tosi vauhdikkaan päivän jälkeen oltiin ihan uuvuksissa, kun lopulta päästiin vaunulle.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti